Wij zijn een onafhankelijk werkende uitvaartonderneming, dat wil zeggen dat wij niet gekoppeld zijn aan een uitvaartverzekering.

Als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, bent u in de meeste gevallen toch vrij in de keuze van uitvaartonderneming. Informeert u zich dan wel goed over de voorwaarden.

Ook met een uitvaartverzekering kunt u kiezen voor onze individuele aandacht.
Het is belangrijk om goed te kijken naar uw verzekering. Heeft u een natura of een kapitaal uitvaartverzekering of wellicht een combinatie van beiden?
Heeft u een naturaverzekering? Dan is er een dienstenpakket verzekerd. In de polisvoorwaarden staat welke kosten vergoed worden. Vaak zijn dat lang niet alle kosten. Als u kiest voor een andere uitvaartondernemer, zal de verzekering soms een beduidend lager bedrag uitkeren, dan de totaalwaarde van het dienstenpakket, zoals die in de polis staat. Bedenk echter dat, in de meeste gevallen ook bij de onderneming die aan uw verzekering gekoppeld is, niet alle kosten gedekt zijn. De tarieven van veel landelijk werkende ondernemingen verschillen vaak beduidend ten opzichte van de tarieven van de kleine, lokale ondernemers. Waar u uiteindelijk goedkoper uit bent is vaak alleen te voorspellen door een zeer specifieke offerte aan te vragen.
Wilt u uw uitvaart niet laten verzorgen door de onderneming die gekoppeld is aan uw verzekering? Zorg dan dat uw nabestaanden hiervan op de hoogte zijn.
Heeft u een kapitaalverzekering, dan krijgt u een vast bedrag uitgekeerd (eventueel vermeerderd met winstdeling), ongeacht de keuze van uitvaartonderneming.

Geld is belangrijk, een goed gevoel ook.
De uitvaart van uw dierbare kunt u immers nooit meer overdoen.