Gregor Kusters

Gregor Kusters is opgegroeid in Bunde en sinds ruim dertig jaar woonachtig in de Westelijke Mijnstreek. Hij is opgeleid als semi-residentieelwerker en facilitair dienstverlener. Aan het begin van zijn carrière is hij werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening. Twaalf jaar werkte hij voor het COA (opvang asielzoekers) op verschillende locaties in diverse uitvoerende en management functies. Bij het COA heeft hij veel ervaring opgedaan in het begeleiden van getraumatiseerde mensen, die behoefte hadden aan zowel emotionele als praktische ondersteuning. Door verminderde instroom van asielzoekers en daardoor uitholling van zijn functie was een carrièreswitch gewenst. Gregor heeft de opleiding tot uitvaartverzorger bij het Stivu (vakopleiding voor de uitvaartbranche) gevolgd. Bij Docendo (opleiding in postmortale zorg) heeft hij o.a. de opleidingen piëteitsvolle verzorging, make-up en camouflage, complexe restauraties en postmortale zorg in opdracht van de politie, gevolgd.

Bettina Kusters-Dols

Bettina Kusters-Dols is geboren en opgegroeid in Sittard. Na het behalen van haar HBO diploma tot verpleegkundige in 1993 is zij een jaar werkzaam geweest in de opvang voor verstandelijk gehandicapten. Vanaf 1994 heeft zij gewerkt in diverse asielzoekerscentra in Limburg als verpleegkundige en later als coördinator medische opvang. In dit werk heeft zij veel ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen die met verlies en traumatische situaties te maken hebben gehad. Van 2000 tot 2010 werkte Bettina als sociaal verpleegkundige infectieziektebestrijding bij de GGD Zuid Limburg, in de seksuele hulpverlening en bestrijding van seksueel overdraagbare aandoeningen. Een functie waarin vertrouwen, goede communicatieve vaardigheden en mensenkennis van belang zijn. Naast verpleegkundige is Bettina gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in verzorging van haar, camouflage en make-up.

Gregor en Bettina Kusters wonen met hun twee dochters in een aangrenzend pand aan de achterzijde van het uitvaartcentrum.

Team

Wij kunnen terugvallen op een trouwe groep medewerkers, die op afroep beschikbaar zijn in verschillende functies. Denk daarbij aan chauffeur rouwauto, gastheer of gastvrouw bij uitvaart of rouwbezoek of overledene-verzorg(st)er.

Sinds de start van Kusters Uitvaartzorg in 2008 hebben wij vele honderden families mogen bijstaan bij het afscheid van hun dierbare. In die periode heeft Kusters Uitvaartzorg een sterke naam opgebouwd in de hele regio als het gaat om een afscheid dat op een persoonlijke, correcte en betrouwbare wijze samen met u wordt ingevuld. Ons gezamenlijk belang is terug te kunnen kijken op een afscheid dat recht deed aan de persoon en zijn/haar naasten.