Het Uitvaartcentrum

Kusters Uitvaartzorg is gelegen in Limbricht, aan de doorgaande weg tussen Sittard en Born. Het uitvaartcentrum is modern huiselijk ingericht.
Er zijn twee ontvangstruimtes en drie rouwkamers, waar nabestaanden en bezoekers in alle rust met de overledene en met elkaar samen kunnen zijn.
Om u optimale rust en privacy te bieden plannen wij steeds één rouwbezoek tegelijk.

We zijn gevestigd aan de Provincialeweg 33 te Limbricht. Via de oprit, aan de zijkant van het pand, bereikt u de entree van het uitvaartcentrum. Er zijn enkele parkeerplekken aan de achterzijde van het pand.

De entree biedt toegang tot beide ontvangstruimten, die ieder grenzen aan een rouwkamer. Tijdens het rouwbezoek wordt er koffie, thee en water geserveerd. De rouwkamer kunt u naar eigen smaak aankleden, bijvoorbeeld met een eigen schilderij of foto. Wij baren bij voorkeur op, op een opbaarbedje. Voordeel is dat u dan naast de overledene kunt zitten, zonder tegen de zijkant van de kist aan te kijken. Ook wordt de bedopbaring vaak als minder confronterend ervaren. Bij het laatste bezoek wordt de overledene (in overleg met de familie) vaak wel in de kist opgebaard en kan de kist ook samen gesloten worden.
Ontvangstruimte

Ontvangstruimte

Bedopbaring

Bedopbaring

Speelruimte kinderen

Speelruimte kinderen